Usluge

ODNOSI S MEDIJIMA

Osnova PR managementa je dobar odnos s medijima, tj. novinarima. Niti jednom novinaru nećete biti važni ako niste zanimljivi. Da biste plasirali poruku javnosti morate zaintrigirati novinare jer nitko neće izvještavati o vama ako nemate vijest ili ako ne platite. Čak i kada platite objavu koja je ''suhoparna'' ostati će nezamjećena. Privlačenje pozornosti cilj je PR-a, a postiže se stvaranjem vijesti. Mediji će pokazati interes ako radite nešto inovativno, neobično ili kontroverzno, ako vaš rad izaziva snažne emocije, ako obavljate neku uslugu od vitalnog zančaja ili organizirate zanimljiv događaj. Stoga je najbolje obratiti se stručnjacima za odnose s javnošću.

ORGANIZIRANJE DOGAĐAJA/EVENT MANAGEMENT

Naša krativnost, znanje i iskustvo pomoći će vam da upriličite izuzetan event. Ono što zamislite u mogućnosti smo realizirati, tj. pretvoriti u u stvarnost. Naš kreativni tim suradnika pobrinuti će se da vaš događaj bude jedinstven, spektakularan i pamtljiv. Nudimo idejna rješenja kako biste opravdano i razumno utrošili budžet kojim raspolažete. Kontaktirajte nas i izađite iz okvira prosječnosti!

Organiziramo:
• Domjenke
• Konferencije
• Simpozije
• Seminare
• Press konferencije
• Festivale
• Promocije proizvoda i usluga
• Svečana otvorenja
• Modne revije
• Izložbe
• Tematske zabave
• Neobična vjenčanja

ONLINE KOMUNICIRANJE

Online tržišno komuniciranje, odnosno promoviranje putem interneta nezaobilazan je instrument svakog marketinškog stručnjaka. Svi privredni subjekti bez obzira radi li se o uslužnoj djelatnosti, proizvođaču ili posredniku, moraju komunicirati sa svojim poslovnim partnerima, ali i širim okruženjem ukoliko žele ostvariti pozitivne poslovne rezultate. Internet je izuzetno moćan medij pomoću kojeg se brže i lakše može ostvariti promotivni cilj. Agencija Primera zna kako iskoristiti prednosti online komuniciranja i uspostaviti interakciju s ciljanom populacijiom putem društvenih mreža, blogova, foruma i privlačnog web sitea.

IZRADA PUBLIKACIJA, INTERNIH MAGAZINA I NEWSLETTERA

Marketinški je važno i isplativo redovito održavati kontakt s postojećim i budućim kupcima. Redoviti kontak donosi vam unaprijeđenje prodaje i jačanje tržišnog imena. Sa svakim odaslanim newsletterom ili publikacijom vaš se odnos s kupcima/klijentima produbljuje, a time se i povećava šansa da potaknete čitatelje na akciju ili kupnju. Za uspješno poslovanje bitna je i interna komunikacija. Interni magazin će zaposlenicima biti od velikog značaja da se upoznaju sa strategijom tvrtke.

PISANJE I PLASIRANJE PRIOPĆENJA ZA JAVNOST

Istraživanja su pokazala da većina novinara rijetko objave priopćenja za javnost. Novinari tvrde da PR-ovci uglavnom ne shvaćaju njihove potrebe ili potrebe klijenta, ne poznaju medije kojima se obraćaju i ne znaju razliku između priopćenja i promotivne cijene. Glavni kriterij objavljivosti jest zanimljivost. Prednosti djelatnika agencije Primera jest dugogodišnje iskustvo u novinarskom poslu. Priopćenja za javnost naših klijenata neće završiti u recycle binu.

PRODUKCIJA TV SPOTOVA I RADIO JINGLOVA
SPONZORSTVA

Kroz donacije i sponzorstva promovirate svoj brand i poboljšavate image tvrtke pokazujući odgovornost prema društvu u kojem djelujete.
Primera za svoje klijente izrađuje procjene i realizira atraktivna i isplativa sponzorstva.

VIDEO ADVERTISING SYSTEM (VAS)

Svaka ozbiljna tvrtka koja želi biti konkurentna na tržištu treba pratiti trendove. Video Advertising System nova je metoda oglašavanja koja je u odnosu na zastarjele metode u velikoj mjeri financijski isplativija. VAS vam nudi reklamu u HD videu na digitalnim zaslonima, koja se u kontinuitetu prikazuje na mnogim atraktivnim umreženim lokacijama, tj. javnim prostorima u Bosni i Hercegovini, s tendencijom širenja u regiji. Klijent ima mogućnost potpune kontrole sadržaja u svakom trenutku.

BRANDING

Agencija PRimera surađuje s timom specijaliziranim za stvaranje i lansiranje branda (marke) na tržište. Osmišljavamo imena, upečatljive slogane i kreiramo kompletan vizualni identitet (logotip, knjiga standarda...)
Snaga branda se bazira na onome što je brand ostvario na tržištu, njegovoj percepciji i prepoznatljivosti, te vrijednosti zasnovanoj na tradiciji. Stvaranje, planiranje i upravljanje strategijom brandinga bolje je prepustiti profesionalcima.

SMARTHPHONE

"Pametni igraju pametno!"
Mobitel je jedina stvar koja je uz korisnika 24 sata dnevno. Svojim klijentima ili kupcima najlakše ćete se približiti uz pomoć Smartphone aplikacija, tj. aplikacija za pametne telefone (Android, iPhone, Win Phone 7...). Korisnici pametnih telefona potencijalni su klijenti ili kupci veće platežne moći i više razine tehničke pismenosti. Smartphone aplikacije vam nude zanimljiv način komunikacije s ciljanom populacijom i nove mogućnosti u poslovanju.

DIZAJN

Maštovit, kreativan i inovativan tim predložit će vam kvalitetna dizajnerska rješenja.