Martini Vam predstavlja Massima u BKC-u

Koliko se Sarajevo i Massimo vole, dokaz je još jedan njegov skoro rasprodan koncert čak više od dva tjedna prije održavanja. Raspoloživih ulaznica ostalo je još vrlo malo na blagajni BKC-a i online preko kupikartu.ba.
Massimo će ovaj put u Sarajevu nastupiti u Bosanskom kulturnom centru 12.2. s početkom u 20 sati.
U velikom intervju za portal klix.ba izjavio je kako će taj koncert zapravo biti predigra za veliki koncert u splitskoj Spaladium Areni, gdje nastupa za Valentinovo.
„To je predivna situacija kada pred vrlo zahtjevnom publikom trebate determinirati da li će odabir pjesama biti adekvatan. Sarajevo će nam reći hoće li će Split dobro proći", kazao je.
Massimo pred sarajevsku publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.
Martini je ponosni generalni sponzor Massimovog koncerta u sarajevskom BKC-u! Ne propustite degustirati najpopularnije vermouthe: Martini Vermouth Bianco, Martini Vermouth Rosso i Martini Vermouth Dry.

Od jednostavnog prelijevanja preko mrvljenog leda do senzualne sinergije s voćnim sokovima ili gaziranom vodom, u Martiniju možete uživati na mnoge načine koji će naglasiti Vaš profinjeni stil.

Partner koncerta je Lutrija BIH.
Sponzori: Pfanner, Džajić commerce i New hotel Sarajevo.