Josipa Lisac 4.5. ponovo pred sarajevskom publikom

Nakon godinu Josipa Lisac se ponovno vraća pred sarajevsku publiku, kako bi u njezinim pjesmama imali priliku uživati svi oni koji su prošle godine ostali bez ulaznica, budući se koncert u BKC-u rasprodao puno prije samog održavanja.

 

Zbog velikog interesa koncert će ovaj put održati u Domu mladih, a ulaznice su u prodaji od danas u sustavu kupikartu.ba.

 

Diva hrvatske glazbene scene i dalje je diskografski i studijski aktivna I oduševljava nas uvijek iznova svojim pjesmama, koje uvijek donosi na nov i zanimljiv način.

Prije sarajevskog koncerta održat će još samo koncert u beogradskom Sava centru za Valentinovo, gdje završava slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere.

“U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička suradnja i život s Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ (1973) i autor je dviju rok opera ‘Gubec Beg’ (1975) i ‘Grička vještica’ (1979). Napravio je sve moguće hitove kao ‘Magla’, ‘Danas sam luda’… To su najljepši trenuci, na to sam ponosna”, kazala je Josipa.