Ulaznice za koncert Nine Badrić u Međugorju stigle u redovnu prodaju

Malo više od mjesec dana dijeli nas od Nininog koncerta u Međugorju, koji je  najavljen za 13. kolovoza s početkom u 21 sat u amfiteatru Herceg etno sela.


Najbrži fanovi su iskoristili priliku I early bird ulaznice razgrabili vrlo brzo.

Početkom tjedna u prodaju su stigle nove ulaznice po cijenama 25 KM za tribine I vrlo ograničen broj VIP ulaznica po cijeni 30 KM.

Otvoreno je I novo prodajno mjesto, pa se uz kupovinu online na kupikartu.ba, info pultu u Mepas Mall-u u Mostaru, ulaznice od sada mogu kupiti I na blagajni  Herceg etno sela u Međugorju.
Amfiteatar je ograničenog kapaciteta, stoga požurite po svoju ulaznicu.

Ovo će biti drugo Ninino gostovanje u impozantnom amfiteatru u Međugorju, te drugi ovogodišnji koncert u Hercegovini, nakon onog u veljači u Mostaru koji je rasprodan za dva dana.

Iza Nine je više od dva desetljeća impresivne karijere, a upečatljiva je bila prošla godina u kojoj je Nina "pomela" top liste čitave regije sa pjesmom "Dani i godine" koju mnogi sada već smatraju vječitim evergreenom i najboljom pjesmom desetljeća. 

Nina je osvojila nagradu Hrvatske diskografske udruge za izvođačicu godine, nagradu Narodnog radija za najemitiraniju prošlogodišnju pjesmu, a uz sve to videospot "Dani i godine" na YouTubeu je pregledan više od devet milijuna puta u nepunih godinu dana.

Sve novosti vezano za koncert u Međugorju možete pratiti na facebook stranici organizatora

https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/