Vježbom do zdravlja sa Renatom Sopek

Ljubitelji zdravog načina života konačno će doći na svoje Sajmom za poboljšanje kvalitete života ''Good life'', koji se održava 28. i 29. listopada 2017. u Mostaru na 6. katu Mepas Malla.

Uz izložbeni dio na štandovima, edukativna predavanja, radionice, sajam će ponuditi i gostovanja mnogih javnih osoba iz regije, koji su promotori zdravog načina života.

Jedna od njih je svakako poznata tv voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek koja je preko svog fitness web portala 'UltraFit by Renata' privukla mnoge pobornike aktivnog načina života.

''Svim zaljubljenicima u vježbanje, koji žele čuti savjete iskusnog osobnog trenera, a budžet im to ne dozvoljava, omogućit ćemo zajedničko vježbanje sa Renatom Sopek na platou Mepas Malla. Osim Renate, sajam će posjetiti i druge poznate javne osobe iz regije, kao i zanimljivi predavači, čija imena vam otkrivamo u narednim danima'', poručili su organizatori iz agencije PRimera.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u izložbenom dijelu sajma, a više informacija se može dobiti upitom na e-mail: info@primera.ba.