Tvrtke Divel, Regeneracija i BS Telecom Solutions na mostarskom sajmu gospodarstva

 

Među izlagačima 20.  Međunarodnog sajma  Mostar ove godine se prvi put predstavlja i Javno poduzeće Autoceste FBIH, zajedno sa podizlagačima- partnerima na izgradnji autoputa. Jedna od njih je sarajevska tvrtka Divel.

Firma Divel se bavi poslovima projektiranja i stručno-tehničkog nadzora u oblasti cestogradnje. Naša primarna djelatnost je izrada projekata autocesta, magistralnih cesta, mostova, tunela, sanacija kolničkih konstrukcija, klizišta, odrona i stručno tehnički nadzor na istim poslovima.Zapošljavamo dvadeset inženjera, stručnjaka iz oblasti cestogradnje, mostogradnje, tunelogradnje i sigurnosti prometa. Također u našem timu su još i stručnjaci iz oblasti geologije i geomehanike“, Andrej Vobornik, šef projektanata tvrtke Divel, sektor cestogradnje.

Posjetiteljima mostarskog sajma se predstavlja i tvrtka BS Telecom Solutions, koja je na tržištu prisutna kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sustava, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i osobnim tehnološkim istraživanjima.

„ Trenutno ima uposlenih oko osamdeset ljudi. Naravno, u planu je rast i širenje na novim tržištima, ne samo unutar naše zemlje, nego i na inozemnom tržištu istočne i zapadne Europe. Koncept rješenja koja nudimo je uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovan je na međunarodnim standardima iz telekomunikacijskih i informacijskih oblasti. “, kazao je  Edin Gazić iz sektora nabavke i prodaje tvrtke BS Telecom Solutions.

Na sajmu je prisutna i tvrtka Regeneracija iz Velike Kladuše koja se bavi proizvodnjom i instaliranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, kao i izradu vodovodnog sustava.

„Do danas proširili smo djelatnost na odvodnju puteva i mostova.Okupili smo mladi, inovativni tim, koji broji šezdeset ljudi i svakodnevno se širimo. Svi finalni procesi izrade naših proizvoda su pod sustavom kvalitete ISO 9001. Također, svi proizvodi imaju sva uputstva za održavanje i gradnju, te posjeduju svu atestnu dokumentaciju“, Martina Mišić, komercijalni predstavnik Regeneracije za područje Hercegovine.

Štand JP Autoceste FBIH posjetite u paviljonu 2 Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2017 svakim danom od 10.00 do 18. 30 sati.