Sarajlilje proslavile dan zaljubljenih uz Ninu Badrić

Na sinoćnjem koncertu u punom Bosanskom kulturnom centru Nina Badrić priredila je posjetiteljima dvosatno glazbeno putovanje prepuno emocija. Sarajlije su tako Dan zaljubljenih proslavili uz njezine brojne hitove poput ''Dodiri od stakla'', ''Čarobno jutro'', ''Dat će nam Bog'', ''Dani i godine'', te obrade pjesama u njezinoj izuzetnoj interpretaciji.

Cvijeće i pokloni od brojnih obožavatelja konstantno su pristizali na pozornicu, a srca prisutnih osvojila je najmlađa obožavateljica Erna koja je otpjevavši s Ninom jednu pjesmu razgalila i podigla na noge publiku BKC-a.

Vrhunska vokalna izvedba i izrazit smisao za humor odlikuju sve koncerte Nine Badrić stoga i ne čudi iznimno dobra posjećenost.

''Organizirati koncerte Nine Badrić posebno je zadovoljstvo jer je ona vrhunski profesionalac ali i jako dobra osoba. Veselimo se ponovnoj suradnji ovoga ljeta kada će Nina nastupiti u Međugorju'', kazali su organizatori iz agencije Primera.

Ponosni generalni sponzor koncerta bio je HT Eronet, zlatni sponzor Addiko bank, a koncert su podržali i Lutrija BiH, prirodna kozmetika Gloria, Rauch, Džajić commerce i hotel Sarajevo.