JP Autoceste FBIH s partnerskim tvrtkama na Sajmu gospodarstva u Mostaru

U Paviljonu 2 Međunarodnog Sajma gospodarstva Mostar 2018. posjetiteljima se i ove godine predstavlja JP Autoceste FBIH, zajedno sa svojim partnerskim tvrtkama na projektu izgradnje Koridora Vc- Divel, BS Telecom Solutions, Euro-Asfalt, Regeneracija, Hering i Institut IGH.

Tvrtka Divel pruža usluge projektiranja, revizije i nadzora u oblasti građevinarstva. Realizirala je niz projekata na autocesti Koridora Vc, na mreži magistralnih i regionalnih cesta, te gradskih prometnica. Stalno ulaganje u suvremenu tehnologiju i obrazovanje stručnog kadra,  garancija su za nastavak u razvoju i rastu ka uspješnom odgovoru na sve izazove u oblasti cestovne infrastukture.

BS Telecom Solutions  je tvrtka koja je na tržištu prisutna kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sustava. Zasnivaju se na modernim tehnologijama i osobnim tehnološkim istraživanjima. Glavni cilj BS Telecom Solutionsa je da izgradnjom odgovarajućih sustava klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i poveća vlastitu profitabilnost.

Posjetiteljima ove sajamske manifestacije predstavlja se i Euro-Asfalt,   kompanija sa dugogodišnjim iskustvom na internacionalnom tlu i preko 600 zaposlenih. Dugogodišnja tradicija omogućava im da se svakodnevno upuštaju u nove izazove, skupljajući pritom nova znanja i iskustva, koja opet primjenjuju na novim projektima i vizijama sa stručnom tehničkom terminologijom. U mogućnosti su ponuditi svojim klijentima full service, jer posjeduju sjajne reference u svim sferama građevinske branše.

Neke od svojih eksponata posjetiteljima predstavlja tvrtka Regeneracija koja se bavi proizvodnjom i instaliranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, kao i izradu vodovodnog sustava. Svoju djelatnost su proširili na odvodnju puteva i mostova. Zapošljavaju mlad i poletan tim, koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Danas  jedna od vodećih tvrtki u u regiji po izvedenosti velikih referentnih građevinskih objekata- tvrtka Hering, također je jedan od sajamskih izlagača. Deklarirane ciljeve ostvaruje uz moderne tehnologije kojima raspolaže, od čega se posebno ističe  konzolna gradnja mostova i gradnja po sistemu „polje po polje" korištenjem pokretne-MSS skele.

Sajamski prostor na ovom štandu dijeli i Institut IGH, vodeće konzultantsko poduzeće za projektiranje, inženjering i upravljanje projektima u graditeljstvu na području južne i jugoistočne Europe. Vrhunskom kvalitetom stručnog kadra i usluga iz područja upravljanja projektima, tehničkog nadzora, projektiranja i laboratorijskih ispitivanja, terenskog istraživanja, izrade studija i stručnog savjetovanja, IGH omogućuje kompletnu potporu investicijskim projektima na potpuno zadovoljstvo svojih klijenata, zaposlenika i partnera.